Thursday, October 31, 2013

Kitty.. My Love SanVity... Hello Kitty

Assalam dan Salam Sejahtera,

Dalam kesibukkan ni, luangkan juga masa untuk post kan koleksi Kity@SanKity.. lama-lama nanti takut terlupa terus. Lagipun antara tujuan blog ini diwujudkan pun untuk mengabadikan koleksi, cerita dan lain-lain untuk tatapan di hari tua serta tatapan anak cucu cicit kelak...

SanKity ni hadiah dari best friend dan juga bos. Tqvm to all of u. Tapi yang tak tahan ayatnya;-

" tengok sunflower teringat kat u, ni tambah lagi...tengok kitty ingat u juga."

Ha.ha.ha... untung juga bila kita dah suka sangat-sangat sesuatu benda ni yea. Dan Sanwiwi sangat bertuah sentiasa dikelilingi keluarga dan rakan-rakan yang sentiasa menyokong minat yang entah apa-apa ni. Dan yang paling best, mereka semua sangat bermurah hati selalu belikan barang-barang untuk SanWiwi.




 Thank u very much to my Best friends Pah & Intan n beloved sis anne & ayu di atas usaha untuk mengadakan birthday party ni. Dan yang paling best hadiah tu la...hi.hi..


 
 Ini pula taging untuk luggage. Tapi masa dapat tu excited sangat terus sangkut kat handbag dulu. Saje je bagi bos rasa nak bagi hadiah lagi. Ok tak gitu!!!


 

 Jam ini pun dihadiahkan  oleh my boss. Tanya juga sempena apa? Tapi katanya "saja-saja, sebab u suka "
Memang suka sangat dapat barang free ni...



Jam ini pula SanWiwi  beli kat kedai My 1 Shop. Harga RM 4.90. Tapi kawan yang tolong bayarkan (part ni memang best..free lagi!!!)  Ingat nak buat koleksi je, tak sangka elok pulak dan sampai sekarang masih boleh di pakai.




Ini pula copy kat internet sebab suka dengan ayatnya dan juga gambar kitty tu.. Ditujukan buat insan tersayang :)

Sekian dulu... dan moga berjumpa lagi untuk next collections.
Thank u for reading....



SanWiwi