Sunday, August 1, 2010

alhamdulillah.....

Salam Bertemu lagi...
Alhamdulillah... Julai ini murah betul rezeki... banyak betul dapat hadiah dari rakan kerja, rakan blog dan juga my best friend... Terima kasih....semoga semuanya dilimpahruahkan rezeki hendaknya...
Disebabkan kemalasan melanda... buat juga entry ini seadanyasebagai tanda penghargaan dan terima kasih dan sebagai penutup Julai ini....


 My best friend beli masa dia pergi ekspo.. yang warna biru tu dibeli juga walaupun kurang 'real' sebab warna kuning dah habis.....


3 gelang manik ini pun di beli ketiga-tiga sekali..Walaupun merah dan biru tu tak berapa 'real',  Sanflower tetap suka sebab 3 warna ini warna favourite Sanflower.. Tqvm....





Apple dan Sunflower yang dihadiahkan oleh K.Lieza Cottage masa datang ke rumah SanFlower baru-baru ini. Memang terkejut juga. Banyak sangat akak bagi. Baik betul akak... Nasib baik ada lebihan apple yang dibeli baru-baru ini. Boleh lah bagi kat K.Lieza sebagai tanda kenangan. Terima kasih kak....




Ini pula dari kakak kesayangan Sanflower... K.Ida Isk... Dibeli masa dia bercuti kat Saigon dan Cameron.. Terima kasih kak.. selalu ingat San... Nanti bawak San juga, boleh pilih mana-mana yang akak nak beli tu..he.he.he...




Tiga bekas Sanflower ni dari Abang Bahrin (pelita), rasanya ramai yang kenal dia.. Katanya ini satu-satunya barang sunflower yang ada. ada 3, 3 skali dibelinya. Di beli masa pameran kraftangan. Baru sempat nak entry.. Terima kasih atas ingatan...



Ini pula 8 biji pinggan kangkung  dengan 3 saiz dan tutup tureen kangkung dari K.Chempaka. Dikirimkan pada K.Sali.. Banyak tu kak... Tq banyak-banyak kak.. Walaupun tak pernah bersua muka, sebegini banyak pemberian akak...


Seperti diukur-ukur... sedang elok dengan tureen yang SanFlower ada ni. Terima Kasih kak...









Semua barang di atas ini pula dari Kak Kelly...  Gift dari Switzerland dan China. Masa buka kotak tu.. memang teruja... banyak betul Kak Kelly bagi.. Walaupun tak pernah bersua muka, akak seperti kakak-kakak yang lain.. Sangat bermurah hati... Memang happy sangat....

Untuk semua rakan-rakan.... Mudahan Allah limpahruahkan rezeki semua... Amin..


Jumpa lagi....