Thursday, January 14, 2010

Hadiah Pembuka 2010 - Part 1

Salam....


Bila tengok kawan-kawan selalu up-dated blog masing-masing... Sanflower pun teringin juga. Tapi apakan daya..awal tahun ni banyak sangat kerjanya... Mungkin bulan depan baru reda sikit kot. Kali ini Sanflower nak upload beberapa hadiah yang Sanflower dapat dari rakan-rakan blogger, sebagai tanda terima kasih pada kakak semua dan untuk diabadikan sebagai kenangan.. Walaupun baru kenal.. kakak semua pemurah dan baik-baik semuanya.

Jom kita cuci mata....
Bekas (besen) enamel diterbangkan khas dari Indonesia oleh Kak Ida Isk (Ida Cottage - banyak barangan deco dijualnya dan memang terror bab-bab baking) .  Rasanya bekas ini memang Kak Ida belikan khas untuk Sanflower sebab Kak Ida tak publish kat blog dia, kat Sanflower pun dia emailkan...(Betul kan kak Ida..he.he..perasan ni) Tq. Kak Ida..
Bekas sun flower ini pun K.Ida yang bagi. Katanya dah lama tersimpan kat rumahnya.  Kalau ada lagi kat rumah tu boleh la pindah ke sini pula.. mesti semak rumah akak dengan barang sun flower tu... Hhmmm... Tq Kak.. Memang Sanflower suka. Anak-anak pun seronok tengok sun flower besar ni...
Dua pasu kecik ini dari Kak Har pun bayak jual pelbagai barang ( Har Home Deco  ) masa jumpa dia kat Kuantan hujung tahun lepas. Tqvm kak... Walaupun first time jumpa akak, akak bermurah hati bawakan hadiah ni untuk Sanflower. Akak adalah rakan blog pertama yang bagi hadiah tau... Mudahan murah rezeki kakak. 




Yang ini pula pelita dari Kak Eija (Eija cottage/ulat pelita).. dah dia tokey pelita kan.. hadiahnya mestilah pelita. Alahai kak... nampaknya nanti kena beli la lagi pelita dengan akak. Kesian pulak dia sorang-sorang kat atas rak... Anyway TQVM kak.. Mudahan bisnes akak bertambah maju di Tahun 2010 ni.

Ini asalnya bekas mayonaise... Tapi kakak kita sorang ni memang rajin dan kreatif... jadilah bekas sun flower yang cantik ini.. Sekarang dah jadi hak milik Sanflower. Terima kasih Kak Sali ( Sali Cottage) Kalau K.Ida tokey pelita... Kak Sali ni macam-macam ada... TQVM kak....

Sekian dulu untuk kali ini... Semoga berjumpa lagi


No comments: