Wednesday, December 30, 2009

SanFlowers lagi...

Salam Kawan-Kawan...
Dah lama tak buat entry.. Disember ni, setiap minggu cuti 3 hari. Macam banyak masa terluang, tapi bila banyak cuti, banyak pula kerja dan programnya. Kali ini SanFlower nak entry koleksi terbaru yang di beli masa bercuti kat Negeri Sembilan dan Terengganu baru-baru ini. Ada beberapa koleksi sunflowers dan epal. Tapi koleksi epal, SanFlower akan entry lain kali. Jom kita cuci mata....
 

Sebenarnya frame gambar sunflower dah banyak kat rumah, tapi anak pula bersungguh suruh beli. katanya kat rumah tak ada lagi design ini. Jadi anak dah tunjuk dia menyokong minat SanFlower, jadi beli la juga..



Ini pula fridge magnet. Memang susah nak dapat fridge magnet sunflowers. Bila dah jumpa terus beli semua satu kotak. Tak fikir apa-apa lagi dah...



Bekas ini dipanggil apa yea.. Macam bekas garam juga. Satu yang kat tengah tu tak ada penutup. Umurnya pendek, terlepas pegang masa keluarkan dari plastik.. Nanti yang tak ada penutup tu bolehlah dibuat tempat letak pen ke.. sudu ke...



Yang ini bekas garam juga. Sebenarnya bekas ini ada sudu sekali. tapi terlidung oleh penutup dibelakang.




Antara kesemua barang yang beli. Dua pasu ini la SanFlower paling excited. Sebab dah lama cari pasu macam ini.. tapi biasanya semua berlatarkan roses. Akhirnya dapat juga..

Sekian dulu.. Jumpa lagi untuk entry My fourth Apples Collection.

No comments: