Thursday, December 3, 2009

More Apples

2.12.2009, lepas balik dari gym.. Sanflower dah janji nak bawa anak-anak keluar jalan-jalan. Tak tahu nak pergi mana, terus laju je driving menuju ke Shah Alam.  Anak-anak  dah  boleh  agak  mana nak  pergi.  Asalnya  window shopping.. tiba-tiba  mata  ni  ternampak  je  'an apple collections'. Lepas intai-intai harganya..hmmm..tak la mahal sangat.. tapi teringat juga hutang banyak lagi yang nak settle. Sambil merenung apples tu... sambil berkira, kalau tak beli nanti menyesal. Sejak minat apples ni susah juga nak cari koleksinya. Akhirnya..ambil bakul terus angkut apples ke kaunter dan bayar. Rezeki murah lagi, dapat  pula diskaun. Sejak beli apple, selalu je dapat diskaun.. tambah bersemangat ni.... Sanflower entry dulu koleksi terbaru yang tak seberapa ni.. masih berfikir lagi nak letak mana kat rumah tu...




Apple ini sama macam K.lynn.. Cuma tutupnya lain. Sebab badannya tak ada tutup, tutupnya tak ada badan. Tapi sebab nak sangat, beli berasingan kawinkan dia. Harap K.Lynn cepat-cepat la dapatkan stok yea... 
 
Tissue holder - theres only one. Apa lagi terus masuk bakul.


Bowls - i thought i wonna three, for my sons, but theres only two ( no more stocks). I hope i can find one more...


Medium Plates - quite alot , Its for my 3 sons.


Large Plates - quite alot , also for my 3 sons.


My second apples collections.




My second apples collections.

No comments: