Wednesday, December 16, 2009

Dulu Dan Sekarang

Kali ini tak tahu nak entry apa.. rumahnya kecil, barangnya tak seberapa..tapi blog dah lama menyepi terasa nak juga entry  cerita baru.. Jadi SanFlower entry gambar terbaru ruang tamu pula. Sofa lama dah let-go..Ni tengah cari gambar sofa kuning lama dulu. Nanti dah jumpa boleh la entry untuk dikenang.  Dah let-go yang tu tinggal kerusi kayu je.. awal tahun 2009 ada rezeki lebih dapat lah beli kerusi jati baru (kerusi murah je..) Jadi semalam masa nak ambil gambar koleksi epal terbaru, ambil la gambar kat ruang tamu juga...Bila tengok gambar ni rasa macam ada kurangnya... Mungkin kawan-kawan yang pakar boleh bagi idea....

 Ruang Tamu Sekarang
(Kalau dicat putih kerusi-kerusi ni, rasanya ok juga kan...)




Tahun Lepas Ruang ni diletakkan meja makan, 
sekarang kerusi kat atas tu dah ambil alih. 
Meja makan ni pun adik dah angkut balik rumah dia.



Ini Ruang tamu tahun lepas.. Simple sangat kan..
Kalau tamu datang ramai-ramai kena bersila la nampaknya...
 

Sekian dulu.... jumpa lagi untuk entry meja makan pula...

No comments: