Thursday, November 12, 2009

Senang Hati Memandang

Suka sangat tengok gambar bunga-bunga matahari. Senang dan sejuk hati memandang. Tak kira dalam suka mahupun duka. Sebenarnya baru belajar untuk memasuki dunia blog sendiri... Sebelum ini hanya visit blog kawan-kawan saja. Terima kasih Kak Lynn  yang bagi dorongan untuk create blog sendiri dan juga Abang botak yang sangat bermurah hati jadi sifu. Untuk latihan pertama ni, cuba entry gambar bunga matahari.. Ini gambar bunga matahari pertama yang disimpan untuk dijadikan koleksi gambar (sekarang dah banyak, tak larat nak masukkan semua). Harap lulus yea Abang Botak dan K.Lynn... Jumpa Lagi....

  Snap kat tepi jalan menuju ke hotel di Cameron Highlands.


 

Yang ini dia snap kat lobi hotel, juga di cameron Highlands.



 



 


Semua Sanflowers ini rasanya copy kat internet..



Yang ini pula snap kat Kemaman, Terengganu pada 1.12.2008. Masa  singgah kat  7-Eleven, ternampak kedai bunga sebelah hiaskan bunga ini dipintu masuk.. Tapi  tuan kedai cakap 'not for sale...' Ish... Geram jer tengok bunga ni. Besar pulak tu. Kalau lah dapat.....