Wednesday, December 11, 2013

Potong "Q" - My Love SanVitty... Hello Kitty

Alhamdulillah...

Assalam salam Sejahtera

Hari ni SanVV dengan rasa excited dan tak sabar-sabar ingin berkongsi dan mengabadikan perasaan yang sangat gembira ni kat blog ni. Memang SanVV biasa dapat hadiah.. mungkin hari ni pagi-pagi buka je pintu bilik dapat berita sedih. Beberapa minit lepas tu dapat sms dari My Love Wawa : -

She : Wiwi dh smpai opis ke?

Me  :  Kat ofis. Wawa cuti 3 hari kan..

She : Wi .. gi kat bilik tn. haizam jap. Bukak drawer tengah kat meja besar tu.

Cepat-cepat pergi ingatkan dia tertinggal barang ..... rupa-rupanya....





SanVV Terus reply kat my love tu... dengan pelbagai icon yang nak menunjukkan betapa gembiranya.


Bila buka je lagi la lupa berita sedih tu.... alhamdulillah... terima kasih sahabat





Kotak ni cantik sangat... sumpah SanVV takkan buang punya :)







Nak menagis ke nak ketawa baca note ni yea....









Buat sahabatku - Terima kasih di atas persahabatan kita selama ini dan semoga kekal hingga ke jannah.Aminn

Lepas ni kenalah SanVV postkan koleksi hello kitty yang lain yang lebih dulu dapat @ beli  sebab yang ni dah potong Q


Tq For reading


 
SanVV - SanVitty Himawari